“DOG SENSE coaching”

 

Om te zorgen dat het getrainde gedrag onderhouden wordt, biedt Sky dogwalker coaching aan. Dit houdt in dat u voor een langere periode gevolgd en gecoacht wordt. De lengte van dit traject hangt af van de ernst van het probleem en hoe uw hond reageert op de gebruikte methode(s). Ook als uw hond(en) niet met de uitlaatservice meegaat, kunt u gebruik maken van deze diensten. Coaching zit al een beetje in de trainingen, maar is vaak beperkt omdat alles in een korte periode gedaan wordt. Met (intensieve) coaching leert u als eigenaar hoe u het getrainde gedrag van uw hond onderhoudt.

Door mijn achtergrond als paraveterinair is het ook mogelijk om advies te krijgen voor uw kat, dus niet alleen honden. Het kan iets over de gezondheid zijn, het gedrag, voeding, manier van omgang, bepaalde ongewone gedragingen en veel meer. Via onlinehulp kunt u advies krijgen vanuit het comfort van uw eigen huis. Dit kan via e-mail; whatsapp; skype; facebook of door middel van een instructievideo.

 

Coaching is altijd maatwerk, voorbeelden van de prijzen zijn als volgt:

  • Onlinehulp/consult aan huis: prijsindicatie € 20,- per 45 min
  • Coaching traject op maat: prijsindicatie € 137,50 voor een gedragsconsult bij aanvang en na afloop aan huis, 1 x coaching en onlinehulp
  • Intensieve individuele training en coaching op maat: prijsindicatie €435,- voor een gedragsconsult bij aanvang en na afloop aan huis, 4x hondentraining met coaching en onlinehulp

Bij reistijd van meer dan 15 km vanaf Maarsbergen zijn de reiskosten €0,21 per km. (Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW).

Bekijk hier onze algemene voorwaarden en privacy statement