“The Walk uitlaatservice”

 

Door gebruik te maken van de natuur in de regio zorgt de uitlaatservice voor een evenwichtige wandeling. De wandelingen zijn ongeveer 1 uur om te zorgen dat de hond(en) genoeg beweging krijgen. “The Walk” is belangrijk om verschillende redenen. Honden die bijvoorbeeld niet sociaal zijn, kunnen na individuele wandelingen en training op een gegeven moment mee met de groep. Een andere reden is dat Sky dogwalker de tijd neemt om de hond(en) zo goed mogelijk uit te laten, zodat als u na een lange werkdag thuiskomt een rustige en voldane hond aantreft. Om de veiligheid van alle honden te waarborgen, kunnen alleen sociale honden mee met de groepswandelingen. Dat wil niet zeggen dat honden die niet voldoende sociaal zijn geen kans krijgen bij Sky dogwalker, in tegendeel. Uw hond kan mee met een aangepaste groep, individueel of na wandeling training.

 

De tarieven zijn als volgt:

  • 1 vaste groepswandeling per week €11,50 per keer
  • 2 vaste groepswandelingen per week €11,50 per keer
  • 3 vaste groepswandelingen per week €11,00 per keer
  • 4 vaste groepswandelingen per week €11,00 per keer
  • 5 vaste groepswandelingen per week €10,50 per keer
  • Losse individuele wandeling €13,00 per keer

 

Honden met vaste wandeldagen gaan altijd voor om zo een vaste plek in de groep te garanderen. 10% korting voor de 2e hond op hetzelfde adres.

Bij reistijd van meer dan 15 km vanaf Maarsbergen zijn de reiskosten €0,21 per km. (Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW).

Bekijk hier onze algemene voorwaarden en privacy statement