“Dog Academy hondentraining”

 

In de meeste wandelingen komt training terug waardoor ongewenst gedrag op verschillende manieren behandeld kan worden. Het belangrijkste in de training is om op de juiste manier het gedrag van de hond(en) te signaleren en te leren herkennen. Op deze manier kan je op tijd reageren en op de juiste manier handelen zodat de situatie niet escaleert. De regel is om altijd assertief en rustig te blijven als je met dieren werkt en om voornamelijk plezier te hebben.

Alle tarieven zijn exclusief gedragsconsult aan huis voor kennismaking en evaluatie van 30 min, telefonisch of mail contact. Het behandelplan wordt na het 1e consult besproken met de eigenaar via telefoon of mail. Daarna komt een afspraakplanning en vervolgens begint het trainingstraject. Elke training is 60 min per keer bij u in de buurt en afhankelijk van de situatie kan een langer trainingstraject aangeboden worden.

Soorten training:

    • Looptraining (leren wandelen aan de lijn, leren volgen aan de lijn, omgaan met afleidende prikkels, clickertraining) 
  •  
    • Socialisatie training (angst of agressie naar andere dieren, tegen mensen opspringen, Socialiseren met andere dieren en mensen, leren omgaan met alle situaties en omstandigheden)
    • Gehoorzaamheidtraining (aanleren van vaardigheden en volgen van commando’s)
    • Puppycursus (basis vaardigheden en commando’s aanleren)

Bij reistijd van meer dan 15 km vanaf Maarsbergen zijn de reiskosten €0,21 per km. (Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW).

Bekijk hier onze algemene voorwaarden en privacy statement