“DOG ACADEMY hondentraining”

 

In de meeste wandelingen komt training terug waardoor ongewenst gedrag op verschillende manieren behandeld kan worden. Het belangrijkste in de training is om op de juiste manier het gedrag van de hond(en) te signaleren en te leren herkennen. Op deze manier kun je op tijd reageren en op de juiste manier handelen zodat de situatie niet escaleert. De regel is om altijd assertief en rustig te blijven als je met dieren werkt en om voornamelijk plezier te hebben.

Gedragsconsult gebeurt aan huis voor kennismaking en evaluatie van ongeveer 30 min, hangt af van de situatie. Het behandelplan wordt tijdens het 1e consult besproken met de eigenaar. Daarna komt een afspraakplanning en vervolgens begint het trainingstraject. Elke training is 60 min per keer bij u in de buurt en afhankelijk van de situatie kan een langer trainingstraject aangeboden worden.

Onderstaand de diensten van sky dogwalker voor pup en volwassen hond:

De prijzen voor de puppy trainingen zijn ongeveer € 65,- en voor de volwassen hond ongeveer € 95,-. De intake is voor pups € 35,- en ouder dan 12 maanden € 65,-.

  • Looptraining pup (leren wandelen aan de lijn, leren volgen aan de lijn, omgaan met afleidende prikkels)
  • Socialisatie pup (Socialiseren met andere dieren en mensen, leren omgaan met alle situaties en omstandigheden)
  • Gehoorzaamheid pup (Basis commando’s aanleren zoals zit, blijf, af en kom, click-training)
  • Looptraining hond (niet trekken aan de lijn, weglopen, niet willen terugkomen, et cetera)
  • Socialisatie hond (angst of agressie naar andere dieren en/of mensen, tegen mensen opspringen, ongewenst gedrag naar andere dieren)
  • Gehoorzaamheid hond (Aanleren van vaardigheden en volgen van commando’s zoals bij het woord “wacht” stopt de hond, gaat zitten en kijkt naar je)

Bij reistijd van meer dan 10 km vanaf Maarsbergen zijn de reiskosten €0,24 per km. (Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW).

Bekijk hier onze algemene voorwaarden en privacy statement